Pusat Kecemerlangan

Pusat Kecemerlangan

Pusat kecemerlangan kami terdiri daripada ahli dan pakar khas dalam enam sektor industri. Tujuan utamanya adalah untuk menyediakan kepemimpinan pemikiran, latihan terbaik, penyelidikan, sokongan, dan latihan dalam bidang yang dapat memberi manfaat kepada pelajar dan profesional kami.

Ini termasuk mengembangkan penyelidikan masa depan, meningkatkan kepakaran, dan memfasilitasi perkongsian pengetahuan ke arah perkembangan kompetensi.

PUSAT KECEMERLANGAN PERNIAGAAN & PERAKAUNAN

Untuk menyediakan program yang berkaitan dengan industri dan inovatif yang menyesuaikan diri dengan dunia perniagaan yang sentiasa berubah. Ia komited untuk mengembangkan profesional perniagaan global.

PUSAT KECEMERLANGAN SENI KREATIF & REKABENTUK KREATIF

Untuk menginspirasi kreativiti melalui gabungan teori dan praktik serta memberikan pengalaman pendidikan yang menyeluruh.

PUSAT KECEMERLANGAN PENJAGAAN & PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

Untuk menyumbang dan terlibat dalam inisiatif utama kerajaan seperti Entry Point Project (EPP2) dan Bidang Ekonomi Utama Pendidikan Nasional (NKEA) untuk mempromosikan dan melatih pengamal yang berkaliber.

PUSAT KECEMERLANGAN PERKHIDMATAN KESIHATAN

Untuk menghasilkan individu yang cekap dan prihatin yang dapat menjangka dan bertindak balas terhadap perubahan keperluan masyarakat, sains perubatan, dan teknologi.

PUSAT KECEMERLANGAN TEKNOLOGI & INOVASI

Bekerjasama dengan rakan teknologi yang memberi impak yang besar dalam masyarakat. Kami bekerjasama dengan pemain industri utama seperti Oracle, Huawei, dan Microsoft.

PUSAT KECEMERLANGAN HOSPITALITI & PELANCONGAN

Untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang mendapat permintaan tinggi dalam industri, serta menetapkan standard bertaraf dunia dalam bidang perhotelan.